Nieuwsberichten SULBB

Stilaan krijgt het pakhuis de invulling die beoogd werd bij de start van de renovatie:

Een leuke mengeling van jonge bedrijfjes, kunst, een sociale invulling en leuk winkelen op het gelijkvloers:

Op het gelijkvloers bevindt zich de vestiging van Go Sport, partner van nagenoeg alle sportverenigingen in Aalst. Met de opvallende gevel in spiegelmozaiek en de smaakvolle renovatie van de vroegere Aveve-vestiging was dit het begin van heropleving van dit gebouwenblok langsheen de Corneliskaai.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruimte voor de voedselbedeling en plaats voor de sociale kruidenier van het OCMW

Op de verdiepingen is er plaats voor evenementen en zijn reeds driee jonge beloftevolle bedrijven gevestigd: - Objekt architeccten, Multiminds en Appiness.
Ook de nagelnieuwe studio's van City Music zijn sinds een maand in het SULBB gebouw gevestigd en staan klaar voor de carnavalskoorts in de komende maanden.

Op de bovenste verdieping is er momenteel een uniek project, waarbij een achttal kunstenaars met steun van de Stad Aalst een werkplek delen. Een boeiend laboratorium van creativiteit in een ongedwongen sfeer.

Best ook een facebook van SULBB apart maken, wordt anders te verwarrend samen met Dok Noord

Lees meer over SULLB via http://www.aalst.be/documenten/publicaties/CHIPKA%20stadsmagazine%20Aalst/CHIPKA_oktober2015.pdf